Skip to content

Hva er Kraft?

KRAFT er et fysisk senter for skaperkraft, drivkraft og bærekraft, som skal bidra til å sette Norge på kartet innen bærekraftig by og samfunnsutvikling. Dette skal vi oppnå ved å være en pådriver og arenaskaper for innovasjon, nyetableringer, finansiering og nye måter å samarbeide på.

Kraft er et initiativ fra noen av de mest innovative og handlekraftige næringslivsaktørene i nord.

Skaperkraft

Vi skal etablere en utviklingsarena for nye digitale løsninger. Arenaen skal fungere som et helhetlig økosystem for innovasjon; en akselerator med tilgang til virkemiddelapparatet, investorer og finans, til fysiske ressurser, kunnskap, nettverk og relasjoner. Vi skal samarbeide, utvikle og teste nye innovative løsninger.

Drivkraft

Vi skal etablere en samhandlingsarena for regionen hvor samfunnet har en felles møteplass. Arenaen muliggjør innbyggerinvolvering og samarbeid med det offentlige, næringsliv, oppstartsbedrifter, akademia, idrett, frivillige lag og foreninger. Vi skal synliggjøre løsninger og prosjekter, informere og inspirere.

Bærekraft

Vi skal etablere en samskapningsarena for bærekraftig byutvikling. Arena skal koble de lokale og regionale prosjektene, samle de nødvendige aktørene og stimulere til samarbeid mellom det offentlige, privat næringsliv og akademia, slik at vi sammen kan drive økt verdiskaping og vekst i våre prioriterte næringer; grønn luftfart, sjømat, helse og reiseliv.

Aktuelt

Partnere

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.