Skip to content

KRAFT-høst 2022

11/10/2022

Høsten er som alltid svært hektisk, proppfull av inntrykk og fylt med spennende eventer og arrangementer. Kraft er selvsagt intet unntak. Denne høsten har vi planlagt en haug med spennende arrangementer både for våre partnere, men også for andre aktører både i Bodø og i Salten.

Vi håper å se deg på et eller flere arrangementer!

17. oktober
Presentasjon av Smartere Transport under Arctic Innovation Week. Kom og få en presentasjon over hva som har blitt gjort etter Fylkeskommunen vant konkurransen «Smartere Transport» og en pengesekk på 50 millioner. Her får dere muligheten til å teste løsninger og også komme med innspill.
Påmelding sendes til victoria@kraftnord.no innen 14.10.

31. oktober
NNL, HHN, NHO, LUP og Kraft inviterer til avslutningsseminar med HHN Internship master. Er du interessert i å høre mer om internshipordningen og hva fremtidens arbeidstakere forventer av deg som arbeidsgiver? Da er dette kvelden for deg!
Påmelding sendes til victoria@kraftnord.no innen 24.10.

10. november
Partnersamling! Det beste med høsten er å samle alle partnerne våre for å bli inspirert, utfordret og for å knytte bekjentskap. Mer info om dette kommer!

23. november
Vi inviterer til leverandørkonferanse med Smartere Transport. Dette blir veldig spennende!

7/8. desember
Vi planlegger en liten juleavslutning med partnerne våre. Følg med og hold av i kalenderen for et aldri så lite avbrekk i julestria.

 

I tillegg til disse arrangementene avholdes det forskjellige arrangementer i KRAFT-lokalene. Følg derfor med på Facebook for oppdatert aktivitet.

Aktuelt

Partnere

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.